Bossuyt Vastgoed projectontwikkeling

Woonprojecten in een aantrekkelijk vakantieoord zijn ideaal als tweede verblijf, maar even goed geschikt als vaste woonplaats. In beide gevallen zijn ze bovendien een prima belegging; niet alleen is De Haan een kuststad in opmars, kwalitatief vastgoed verzekert een groeiende meerwaarde.

Voor elk project is er trouwens een volledige waarborg overeenkomstig de wet Breyne.

Als actieve bouwer-promotor staat Bossuyt Vastgoed sinds 1995 garant voor jarenlange ervaring en expertise in de realisatie van een divers palet aan kwalitatieve bouwprojecten in De Haan.

Karakteristiek voor de samenwerking met Bossuyt Vastgoed is de permanente begeleiding van aankoop op plan tot oplevering. Klant en bouwer-promotor leggen samen het parcours af van eerste spadesteek tot vaste opleveringsdatum. De bouwer-promotor is daarbij een hulpvaardig adviseur met aandacht voor gewenste persoonlijke accenten van de klant.

Nieuwbouwappartementen (met 1, 2 of 3 slaapkamers) zijn centraal gelegen op wandelafstand van de zee. Hoewel verschillend qua architecturaal ontwerp, combineren ze steevast tijdloze esthetiek met wooncomfort en duurzaamheid.

Een degelijke basisafwerking met hoogwaardige materialen, hedendaagse technieken en traditioneel metselwerk, uitgevoerd door vakbekwame aannemers, dragen bij tot een wooncultuur zonder zorgen.

Een constante is de aandacht voor zuinig energieverbruik en degelijke akoestische isolatie.

Bij de meeste projecten is er de mogelijkheid tot aankoop van bijhorende garages.

Investeren in een project van Bossuyt Vastgoed, is investeren in bewezen kwalitatieve wooncultuur op maat in een uitzonderlijke leefomgeving.

 

 

Bent u in het bezit van een afbraakpand of een braak liggend stuk grond op een unieke ligging regio Middenkust of Brugge?

Twijfel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Verkoop, ruil of andere formules zijn mogelijk.

Tel: 050/38.33.66